73 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25618 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Forumturen 21/23februar 
Mandag d. 24 februar 2003 - af  allan overgaard  Læst 941 gange.
Forumturen i slutningen af februar var slået op længe her på siden så der var lang tid at gå og glæde sig.
Efter diverse palavermøder på forum deltagerne imellem, blev det til at vi tog 6mand afsted og ville overnatte i lejlighed i simrishamn.
Vi mødtes på hovedbanegården fredag aften kl 2130
dog skulle vi lige forbi amager for at hente paul.
Vel ankommet til lejligheden hinsidan, gik der ikke lang tid før vi havde fundet hver vores lille køjeplads og snart lød der dybe ZZZZZZZZZ
fra flere af de unavngivne deltagere..
kl 6 lørdag morgen ringede uret og det var nogle svage gutter der langsomt fik øjne..
Nå men lidt kaffe og morgenmad i skrutten også afsted, vi havde aftenen før bestemt at vi ville prøve lykken på det stykke der hedder præstens badkar.
Hele formiddagen var der ikke skyggen af fisk og humøret var dalet en lille smule, så vi blev enige om at få lidt mad indenbords.
Trangiaen frem og på med pølserne, efter 4 pakker pølser og kaffe/cacao sad 6 veltilfredse gutter i strandkanten og humøret var igen i top, der blev udvekslet diverse røverhistorier og vi blev enige om at give stedet et par timer mere.
Paul og Holger ville gå syd på ned mod fredningszonen, vi andre blev i området omkring badkaret.
Efter 2 timers tid fik jeg nok og begyndte at gå ned mod gutterne i syd, da jeg var kommet næsten derned kunne jeg se en svensker helt ude på revet med fast fisk, ikke et dårligt tegn.
Paul var på vej ud med nettet til ham da han havde råbt på lidt hjælp med landing.
Paul for nettet fisken og ser med det samme at der er tale om en nedgænger, svenskeren afkroger dog fisken og uden en mine gokker han fisken, det viser sig at han faktisk har en fisk mere liggende inde på stenene og dette er også en nedgænger, de er nu underlige de svenskere???
Vinden aftager lidt i styrke og overfladen er nu helt blank, ude fra min sten kan jeg se en fisk der går helt oppe i overfladen, et kort kast til højre for fisken og 2 hjemtagninger mærker jeg at fisken har kunne li min lille hundestejle.
Efter ca 5min. kommer en ny nedgænger på ca 2,5kg op til afkrogning, jeg når at vende mig om på min sten og Jakob der i mellem tiden også har indfundet sig på pladsen foreviger fisken med et hurtigt billede inde fra land.
Fisken får sin frihed og svømmer væk.
Derefter sker der intet, Paul og jeg bliver enige om at gå nord på op til det sted der ligner et stort fortov, får at tage de sidste timer deroppe.
På turen derop går paul og klynker lidt over at han faktisk ikke endnu har fået en blank havørred på kysten.
Jeg trøster lidt og siger at det bare er et spørgsmål om tid men paul mener at tiden er ved at løbe fra ham.
resten af tiden sker der intet og vi kører hjem til lejligheden og får os en velfortjent familie pizza (hver) og efter lidt fjernsyn, irish coffee, rødvin, øl og et par nybundne fluer er vi alle grydeklar...
Søndag morgen ringer det hjerteløse vækkeur igen kl 6 og vi har besluttet os at rykke sydpå, nærmere betegnet skillinge da vi har fået nogle gode rapporter fra det område.
Vel ankommet er jeg første mand i vandet og får fisket ca 1 time sammen med de andre uden at vi fanger noget så vi går ind for at holde en kaffepause, men hvor er Paul og Kent???
Svaret kommer prompte via en sms til jakob.
ca 6kg havørred til paul....
Vi får hurtigt pakket og drøner over stok og sten, på afstand kan vi se Paul med begge arme i vejret, han ser meget glad ud, vi kommer ned til ham og Paul fortæller at fisken huggede ca 5meter fra ham og den desværre ikke var helt blank endnu men at den var på vej til bedre kondi.
Paul valgte derfor at afkroge den i vandet og lade den få sin frihed. (flot træk)
det viser sig at Kent der står på den anden side af den lille bugt også har haft kontakt.
vi andre er nu rimeligt vilde og der pliver pisket fluer/blink som en gal men uden held.
Vi samles igen til en omgang ristede pøller og vi beslutter at pakke sammen og vende næsen hjemad da vi skal være i kbh kl 1800.
Lejligheden bliver hurtigt rømmet og rengjort og afsted mod danmark.
herfra skal der lyde
et stort TAK til :
jakob daugaard
Holger jensen
Paul lindholm
Kent bille
Kaare christiansen
for en rigtig dejlig tur med masser af højt humør og hygge, jeg er sikker på at vi sagtens kan låne lejligheden igen og lave en ny tur.
Og endnu en gang et STORT tillykke til paul med den store fisk.
hilsen allan overgaard.
ps. der komme nok et par billeder i den nærmeste tid...


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard